Поклик до моря!
Мрії линуть у простори,
Де безмежність океану,
Де моря й високі гори,
Де залічуються рани
Та умовностей кайдани
Можна зняти; сварки, бійки
Тут не чутно – світ безмежний!
Вражень відкриває стільки,
Що немає їм зупинки.
Головне - Він незалежний!
За кермом, назустріч вітру,
Присмак відчувати моря,
Де вночі так світять зорі –
Це його жадана мрія!
Поклик бажаний до дії!
Всі шляхи йому відкриті
І в майбутнє їм летіти!
06.02.2018
Свидетельство о публикации №118020606638