З домовини в домовину
Веде одна пуповина,
Смертю страшною обвита,
І дарма, що має бритву,
Той, від кого простягалась
І до кого увіллялась,
Вирожденці сатаніли,
Мертвим магіям служили,
І у горі люди жили,
Тепер то рве спільні жили.
Вириває й чітко знає,
Що і як й коли слагає,
Кості дві йому во пасть,
Не його тут жирна масть!
Домовина ...сиро,тускло,
Згустком чорним тьма зависла,
Хоче вийти - не крилата,
Хоче горем в кожну хату...
Й той, що бритву загострив,
З тьмою злющою творив
Злі діла у домовині,
Паклі - по землі бродили.
Та не буть тому до віку,
Бо родитись чоловіку,
Паклі ті во тьму - назад,
Хай згорить насилля ад!
З домовини в домовину
Веде одна пуповина
Далі їй ходу немає,
Змій за змієм - подихає! Ось!
2017р. Вересень
Свидетельство о публикации №118020605819