Латинь у переказ1 д1да Панаса

126.Putantur hom;nes plus in ali;no negotio vid;re, quam in suo.

Считается, что люди в чужом деле видят больше, чем в своем собственном, т. е. со стороны всегда видней.

Засранець мій сусід. Не бачить, що у його в льох прогризли дірку миші.
А то, що сам обісраний ходжу, то це нічого. Так воно тепліше.


Рецензии