Радуйся! Ксения Блаженная!

Радуйся! Ксения Блаженная!
Тебя сегодня поминаем!
Радуйся! Добра Достопочтенная!
К тебе в молитвах мы взываем!

Радуйся, от боли укрывающая!
Твоя любовь нас согревает!
Радуйся,  терпение подающая!
Кто к тебе молит, тот знает!

Радуйся, Благая Утешительница!
Сердце наполняющая радостью!
Радуйся, Молитвенница  наша!
Чудом помощи  благодатная!

Радуйся, Ксения Блаженная!
Божественную любовь дарящая!
Радуйся, души любви широченная!
Чудеса и сейчас творящая!


Рецензии