Ходай гомер бирсэ

Козлэремэ кердем атлап.
Йорэк типсэ керэсен.
Гомерем бик тиз утте дип.
Инде бердэ укенмэдем.

Язмыш тарта монсуларга.
Ялгыз уйга керэсен.
Ничек мина авыр икэнен.
Инде дустым син белэсен.

Кунелемдэ козлэр дулкыны.
Салкын гына кермэсен.
Дэртен калса,дэртмэн табыр.
Синен йорэк я исэ.

Юлларында туктап калмасан.
Тэгэрэр теге куласа.
Без яшэсэк донья бетмэс ул.
Сабырлык ходай бирса.


Рецензии