Волошкове лiто
І джерельце вічної води,
Потопає серце у липах духмяних,
Приведи, стежино, приведи...
Пострічай матусю, подаруй посмішку,
Твоя дочка на семи вітрах,
Б'ють шторми скаженні,
Смерчі неперервні.
І вітри запутались в косах.
Мамо моя славна, ніжна і ласкава,
Я хвалю хваленні небеса,
Що послали долю, де є ти, о мамо,
І твоя сердечная краса...
Свидетельство о публикации №118020508466