Про зло

За кривду згодом покарає доля,
Яка свій суд вершить без хабарів,
Коли дихнути не дає сваволя,
Під тиском безпросвітних тягарів.

Панує зло у світі споконвіку,
Де совість продається за гроші,
Не дбають про майбутнє недоріки...
І що тоді залишиться в душі?


Рецензии