Латинь у переказ1 д1да Панаса

125.Promitto me laborat;rum esse non sord;di lucri caus;.

Обещаю, что буду трудиться не ради презренной выгоды.

Я що вам, дурний? Щоб заради « презренного» прибутку працювати?
Прибуток мій тепер казна держави! А вся держава – моя хата!


Рецензии