Дароване серце
Але сяють на небi зiрки,
Я омрiяне щастя не звала,
Його подарував менi Ти.
Я розтопила твоє серце
I ти його подарував менi,
Я розтопила твоє серце,
Я розтопила твоє серце,
Я розтопила твоє серце,
I ти його подарував менi.
Всi закоханi вiрять у казку,
Що приходить до них в Новий Рiк,
Ти даруєш менi свою ласку,
Не вiдводячи лагiдних рук.
Я розтопила твоє серце
I ти його подарував менi,
Я розтопила твоє серце,
Я розтопила твоє серце,
Я розтопила твоє серце,
I ти його подарував менi.
Свидетельство о публикации №118020511609