Небо береться углиблюватись...

*  *  *

Небо береться углиблюватись:
Птахи вечірню співають,
Наш відкритий вагон пронизує
Шлейфи маслинових пахощів.
Нарешті не закривається
         небо від птахів
         птахи від людей
         люди від диких маслин
     то де дикість?

2000


Рецензии