***
Яка плекає не одну надію
Ось сонце , його світла швидкість
Перешкоджає потопити мрію
Не марно його промені так світять
Не марно вітер розганяє хмари
Уперше полотно , на ньому квіти
Розгорнуте. Ймовірно чари
Від Ангела, що спогляда картину
Спокійно , виважено , не скептично
Не хоче розкривать таємну силу
Якою володіє. Аскетично
Представлений сюжет в шедеврі цьому
Примар немає – то реальність дивна
І повернутись з всесвіту додому
Допомагає віра у спасіння.
Свидетельство о публикации №118020403147