Серед задимленого неба
серед заплаканих світів,
відкину геть смертельну муку,
щоб не згоріти в пеклі тім,
лиш би не впитися сльозами,
лиш би не змеркла цінність днів,
у інший світ піду, незнаний,
не плекаючи біль та гнів.
Нова доріжка серед хламу
розбитих доль та сподівань,
ні, не чекай мене незламну,
серед розірваних єднань,
серед задимленого неба,
серед продажної пори,
лиш простягни дитині хліба,
рукою миру із гори...
2015р. січень
Свидетельство о публикации №118020309616