Вiдлютився... пейзажная тайнопись

(Пейзажная тайнопись)

Вже перейми весни,
Починай,  водопілля!
Тай по дрібці хильни
По додатку на день березілля.

Лють згасає на щент.
«Пить-пить!» - чвирка синичка.
Чарівний диригент –
Сонця усміх-дзвіничка.

Потягнув рік вперед,
Просуває до долі
Із копистки марнот з-посеред,
Щоби волі та світла доволі!

Перейми – родовые схватки.
Березілля – мартовского времени.
Копистка – мешалка, месиво.
З-посеред – из среды.


Рецензии