ЕС ТЬ - ВЕ ЕК ТО ОР!!!

ЕС ТЬ -  ВЕ ЕК ТО ОР!!!...               (Е =  СЪПЪРА ВА  ТЪРИ  СЪ ТЪРЕ ЛЫ)

   -  Ии иИ -  КА АР ТИ Ии НА!!!...                (С)

   -  ЗЪ ДЕ Ее СЬ!!!... -                (СЕ)

КА АР ТИ НА Аа!!!...                (С)

   -  Ии иИ -  ВЕ ЕК ТО ОР!!!...                (Е)

   -  ОТ - ТУ Уу ДА Аа!!!...                (ЕС)

ЭС СЕ Ее!!!...

   -  Ээ ТО ОО - ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ!!!... -

   -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ -  ИЗ ВЪЛЕ ЧЕ ЕНИ ИЯ!!!...-  ЧУ ДА -  ЧУ Уу ДА Аа!!!... -

      ДА

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      ДА -  ДА ВА АТЬ -  ЗЕ ЕМ ЛЯ

      Уу -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ ЕНЬ ИЕ(У)  ВЪ  ТЕБЕ(у)

      ЧУ -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ ЕНЬ ИЕ(У)  КЪРА СО ТЫ Ыы(Ч)

   


Рецензии