Ти в мо му серц
Ти в моєму серці-моя єдина.Моя ти рідная батьківщина.
Ти в моєму серці мій край коханий, мов гарна квітка намальований.
Тебе ніколи я не забуду й заради тебе я славу здобуду.
Ти-рідна земле моя простора і для народу ти вічна опора.
1)З давніх давен мій рідний край,гарний як зелений розмай.
Дітей своїх весь час ростив й як рідна мати їх пестив.
Давав їм сили для роботи та рятував їх від сумоти,
Від голоду та ворогів-бо він любив їх як Богів.
Приспів
2)В нашому гарному краї люди співають,мов солов`ї.
Люд привітний з чистій душею й поля з родючею землею.
Яскраве сонце,верховина й до дому рідная стежина,
Де нас чекає рідна мати- й це ми повинні пам'ятати.
Приспів
3)Нехай же кожная дівчина,цвіте,як червона калина.
А парубки жнивам радіють та з кожним днем вони мужніють.
Хай буде дружнім наш народ,його мина купа знегод.
А наш священний край чудовий квітне як той розмай казковий.
Свидетельство о публикации №118020312631