З Образом Божoi Матерi
віру свою зберегли,
будемо Словом багаті ми,
хай затремтять вороги!
Вкриті Скарбами Нетлінними,
будем готові всяк час,
там, де часи стали злішими,
жити й боротись- за вас!
В горі глибокім замислені,
люблять вас ваші батьки,
спокій яких злидні знищили,
хто тепер їх боржники?
Бачу твої очі, матінко,
батька німу гіркоту,
роду України знатного,
правду засвідчать святу...!
...З Образом Божої Матері,
віру свою зберегли,
будем любов"ю багаті ми,
а не собі- вороги!
Доблесним воїнам нації,
Спасе, життя сохрани,
хай стануть знатними працею,
швидко вернувшись з війни!
Зміцнені волею й силою,
Господа посеред нас,
будемо з вами щасливими,
щастя бажає нам Спас!
Стрітенням весну зустрінемо,
миром у наших домах,
будемо завжди ми вільними,
на України ланах!
2015р.
Свидетельство о публикации №118020311237
Хреста, коли Син позвав Її і наступили останні миті мук...Я біля Образа не стояла...адже Образи Живі. А потім до святого Успєнія кожного дня ходила на це місце, як Мати це виносила? Сильною була?-
Ні... серце - рана, а що зараз світ робить війною? - рани в Серці
Богородиці, це при тому, що кожен знає першу Заповідь. Дякую, Юлічка
Ангелина Длинка 07.02.2018 17:33 Заявить о нарушении