Майдан роздав

Кладовищ множаться хрести.
Від болю стогнуть інваліди,
І кукси кутають в бинти.
А Україну пожирають гниди:
Ляшко, Супрун та Сироїди,
Їх куми, тещi, тітки, і свати…
Комусь - вiйну, комусь - екстази.
Так справедливо - без образи
Майдан роздав палати і глисти!
Еліті нації і лідерам громади
з мандатами оновленої Ради
дісталися нічні гламурні клуби:
«Геймани», «Амазонки», та «Помади»,
І міністерські необтяжливі посади,
А іншим - полки, щоб точити зуби.

............................ Лель Карпенко


Рецензии