Ти навчив...

Ти навчив мене бачити вітер,
Помічати краплі дощу,
Розуміти, як дихають квіти,
Коли зранку вмивають красу.

Ти навчив мене бачити радість
Від кохання дерев на ставку,
Чути співи вночі, на світанку,
Кожну мить, що пливе по життю.

Ти навчив мене бути щасливою,
Прокидатися з ранку від хвиль
Безтурботно-безмежного коліру,
Що теплом від тебе летить.

Ти навчив мене бути красивою,
Бути вдячною за кожну зорю.
Ти навчив мене жити мріями
Та кохати тебе на віку.


Рецензии