МАТiНКО Рiдненька

Матiнко рiдненька,зiронько моя,
Небо прихилила б над тобою я...
Нiжно пригорнула б до своiх грудей,
Жаль що вже немае вас серед людей.

Скiльки б я хотiла вам iще сказати...
Заглянути в вiчi i за руки взяти,
Матiнко рiдненька,ВИБАЧТЕ...!МОЛЮ!
Що не говорила...як я вас Люблю!!

Полетiла у вирiй,горлице моя,
Де лiтаеш рiдна,у яких свiтах...
Бiльше не повернеш до свого гнiздечка,
Матiнко рiдненька,ти мое серденько....


Рецензии