Ам-даа чаш сен

Могатынган шырайынны эскердим-дим
Менче ур-ле хорадаксап турар сен.
Ам-даа чаш сен, дунмай, ам-даа конгус чаш сен.
Амыдырал чуртталганы билбес сен.

Каржы сеткил, чуректерлиг кижилерден
Частырыглар сени ойзап чорзун дээштин
Чагып, сургаап сагышсыраан сеткилимни
Чоорту бодун озуп келгеш биле бээр сен.


Рецензии