стихи на казахском языке

;мытпа, ;аза;, елі;дi
;мытпа, сен, жері;ді
Т;й-т;й басып б;л елде
Адам болды; б;л жерде.
Континетпен ауысып
Жа;а тілі; жарасып
Ел ішінде сыймасып
Кетті; силап ;асырды
Ол ;стінде таласып
Жа;а жері; жарасып
;мытты; сен тілі;ді.
Есінде са;та, с;йіктім,
Ата-баба берген батасын
;мытпа, ;аза;,  елі;ді
;мытпа, сен, жері;ді
;айда ж;рсен ;мірде
;лы тауды; мертебесінде
Биік шы;ны; келтесінде
Азаматты; туы - ;аза; елі бар.


Рецензии