Татовi- присвячую

Яка печаль,яка туга,
як болить серденько,
за тобою любий-
тато мій рідненький.

Я давно тебе не бачу,
голосу  не  чую,
За  тобою  плачу,
та  щодня  нудьгую.

Десь здається далеко
ти поїхав від нас,
але вірю, що зову
прийде радісний час.

Я відкрию ворота,
рідний тато для тебе,
запалає  яскраво-
тепле Сонце на небі.

Я нарву букет квітів,
та посиплю дорогу,
по якій знов пройдуть
твої стомлені ноги.

Повертайся швиденько,
буду ніжно любити.
Як без тебе,мій тато,
на Землі оцій жити?


Рецензии
Повертайся швиденько,
буду ніжно любити.
Як без тебе,мій тато,
на Землі оцій жити? написано с любовью...душевной теплотой...хотя тоска и печаль проскальзывает ... стихотворение несомненно Вам удалось...
http://www.stihi.ru/2015/11/15/6547

Игорь Ревин   28.05.2018 18:25     Заявить о нарушении