Ик1ни жеда
Гуьзелар бул.
Беден зирек ,
Туш заз кагьул.
Вахт я , гъуьрче къекъведай!
Акьул кьиле
К1валах гъиле.
Амач герек
Са зат1ни къе
Кар авай туш тежедай!
Бул я гъери
Чуруз къари.
Ая , хуьрек
Кутур вири
Хъсанвилер ая на заз , мад амат1а хъижедай.
Мехъер к1вале
Шадвал рик1е.
Тахьуй зу тек
Хьайи ваде
Чи уьмуьрда , гьич са югъни тахьурай , чун ишедай.
Хуьрек дадлу
Недай кьван зу
Дуьз я, керчек
Хьанва яц1у
Къекъвез жезмач , к1вачер физмач гуьнедай.
Т1уьна гзаф,
Лугьуз и гаф
Зун эркек я
Сивиз къвез каф
Атанва вахт. туьркьванда , зу хъинедай!
Свидетельство о публикации №118013012059