Диде масан!
Диде гьикьван вун я хъсан!
Вун гьамиша кlвалеваз хьуй!
Балайрин вун рикlеваз хьуй!
Диде валай авач багьад,
Ширин я чаз,кlвални абад.
Кас авач чаз и чилерал,
Кьада,диде,вун гъилерал!
Вин гьамиша сивел хъвер хьуй!
Рикl шад хьана,кlвачик звер хьуй!
Гьарма сад чун,са фикир я,
Бахтлу хьана фей уьмуьр я.
Балайриз вун вине жеда,
Дидедин кlвал бине жеда!
Фидач,диде,вун рикlелай!
Лугьузва ваз лап кlевелай!
Свидетельство о публикации №118012906225