То ти приходь, мовлять

«То ти приходь», – мовлять
як йдеш вже в інший світ,
ну а до того – ніби нас не бачать…
Вже серцем ясно бачать твій відхід
і в тьмі небес відсвіт –
то хто від горя, а хто з радощів –
а плачуть.

Лиш каже лагідно один Господь:
– Частіш приходь.

Частіш приходь…

30.10.2004


Рецензии