Марш блазнiв

I
У київськім гаю – ба! Геніїв чимало.
Кубляться, юрмляться, бо геями зовуться.
На єврогранти хтось підсів та й Вельзевулом став.
А нині з Лисої командує парадом, обряди водить, роздає поради...
Бач, революції на Україні марні
Без підстав!
Народ – обдурений, як пес старий, що відслужив свій строк.
В Європу перспективи теж захмарні.
В разів п’ятнадцять скоротили квот
Для української пшениці.
Отже, ясно – війна – це бізнес для когось.
Населення ж приречене вмирати.
Хто зможе – до Варшави утікати!
Так символ українця – ось...
Мітла, лопата, граблі на теренах фермера-поляка.
Отож бо, українцю – пся кревом став.
Рука мести заклякла.
Як би ж то гордий був народ!

II
Сезон настане полуниці... А ну, мерщій на огород!
Хоча б і ветеран, наготувавши милиці...
А понесеш продать петрушку чи укроп
Зробить не зможеш вправо, вліво крок
Як вхопить враз відреформована поліція.
Чого від влади вимагає МВФ за індульгенцію кредитів?
Щоб стать страшним Єговою під знаком треф
Уклінному народу, що приборканий бандитами.
Суцільне зубожіння українців
Гарантія для Путіна режиму.
З достатку рогу, що по вінця 
Черпають найрівніші між держиморд.
В палатах рожаниць умов чорт-ма.
Тож молодицям вже не до пліток.
Того очікує тюрма - хто вийшов за права сім'ї
Та за діток... В гаю кубляться геї, чи то солов'ї?
Тож раді гроші викидать для прайдів їх парадів
Хоча б  здригалися гроби дідів-прапрадідів!

III
З АТО хто повернувся – той чекає штучних ніг
Щоб як Маресьєв знову плигати, стрибати, або – за грати
Якщо не визволять брати...
Шість тисяч поліцаїв захищають геїв
Безумців хворих, чи то «зброд»
Крокуючих блюзнірським маршем
Хрещатиком - новою хресною ходою.
Блиск золотої Лаври потускнів...
На фронт потрапили би завше!
Прийміть же символ віри на Вкраїні – блазнів.
Отож бо, перспективи - невилазні
Народу, що приречений топтатися на місці
Та бути мишею, що борсається в пастці.
Тарифів зашморг неспроста.
Тож, в волю плісінь, ржа вроста.
Неволі стони на вустах.
Обіцянь брязкалок мелодія проста.
Оскоплені воли чимдалі чимчикують
А блазні їх попереду ведуть.
В розбурхані міхи та дуди дують.
Дороговказом є одностатевий шлюб.
Оце і є шлях у Європу?
Брехнею змащена дорога на Голгофу.

19 червня 2017 року


Рецензии