***

Повір мені я знаю правду.
Я бачу те, що бачити ти не міг.
Священні фарби не у твого постового,
Священні фарби долі - марев суть.
Ріка життя мов барви сонних квітів,
Мов дивних візерунків спогад.
Я знаю те, що знати ти не міг.
Я інтуіція твоя, твоє пробудження у снах.
Я маятних грайливий у твоїх мандрівливих зорях.
Мій друже, я твій катахізіс щастя!
Я поряд, а ти шукаєш в метушливих муках
Зоряний щасливий шлях.
Всі граються в священну гру.
Тобі ж я пропоную добрі світлі поради:
Шукаючи, прийми блаженну тишину!
На арфі золотій там грають мойри долю щастя!
Колихають согодення бурхливо і спокійно теж.
Я знаю те, що ти не знаєш.
Уста шепочуть світлий оберіг
Я ангел твій пророчий!
Духовних посох днів!


Рецензии