Вере

Майже осінь цілує моє волосся
майже осінь вивчає власні вуста
а я думаю про ту дівчину досі
що учора тулилась до мого плеча
Вона куталась в шалики,довго курила
все читала відверті свої вірші
подорожні в її заглядали торбину
щоб знайти особисті забуті ключі
Я попрошу її вірити в себе
і нехай за вікном - злива,зима
обіцяй ,що не згаснеш!
а може так треба?
засинати під твої солодкі слова


Рецензии