Окуджава
Виноградную косточку в тёплую землю зарою…
Я пуд корч Ізабелли завезу у фурику гною,
Грозна доброго ферту пахнячих, в шахтув накладу,
Жумарки, кученятину, шойт, крумплі з ребрами сплою,
Жовту вам сливовицю й червеной вино покладу.
Їчте, кушайте вино на дяку зо мнов , цімборове,
Вас посилуву читаво, я туй найліпший винцларь,
Хоть я з Вароша, а ви вшиткі є сільські фаттьове,
Вино фіном! Червеной такой ги мам тварь.
Подля хлопу найліпше заспівать з Deep Purple Йєн Гіллан
Не журися, пий децу, жумарку бери, закуси,
Ко ся дуже нагостить однесу го в шопу на діван,
Не єден раз ня добрий цімбора на пличох носив.
А коли зайде сонце, вон вуйду звізду позерати,
Ги вертула закрутиться в шопі студенуй патлаш,
Жовтий пес, мачка чорна ми будуть папучі лизати,
Забуйташений добре нись зрана вже дідико наш.
Свидетельство о публикации №118012206657
Оди ся пишуть!прекрасна
Картина. Талант і знаніє
Жизні у вшитких її красотах
Розрішили ся родити
Твоїм віршам
Наталья Иваняс 22.01.2018 23:22 Заявить о нарушении
Микола Мага 23.01.2018 08:48 Заявить о нарушении
СОВПАДЕНИЕ)браво!
Талантище.
З повагою
Наталия
Наталья Иваняс 27.02.2018 14:24 Заявить о нарушении