Быць пiсьменнiкам я мару
Каб вершы складные пiсаць,
Каб усе людзi на ўсiм свеце,
Мае вершы маглi прачытаць.
Напiшу пра каханне, прыроду,
Напiшу пра матулю сваю,
Хай мяне дзе-нiбудзь надрукуюць,
Хай ацэняць працу маю.
Лiстапад 2012 год
Свидетельство о публикации №118012205062