***

Розкажи мені про море
ти про море розкажи
про чарівні сині гори,
що сміються уночі.
Про далекі дивні далі
де безкрайні є поля
де закінчується море-
починається весна.
Розкажи мені про сонце
про вечірній спів цикад
я заплющуючи очі
поринаю у той сад
де живуть барвисті квіти
там співають солов'ї
свої пісні голосиситі
що чарують навесні
Ну будь ласка я благаю
розкажи ще про любов
про осінні поцілунки
що рятують від промов
Можем просто помовчати
але ти мені скажи
чому вічно море з небом
граються у піжмурки


Рецензии