Поради
Не бійтесь на весь світ казати,
Що таке прекрасне це життя,
Коли є для кого щастя дарувати.
Ви цурайтесь неправдивих помилок,
І завжди все починайте з себе.
Бо життя навіки дасть урок,
Де змовчати,де сказати треба.
Тільки приділяйте тим увагу,
Хто засумнівався у житті.
Дайте лиш пораду і наснагу-
Вiзьмемося за руки тут усі.
А любов ступає по планеті
І крокує з добрими людьми.
Все найкраще,що у цьому світі-
Добрі ,щирі люди є.
Свидетельство о публикации №118012103640