Гордо йдемо

Ідемо,крокуємо ми по країні,
Несемо уклінно свій факел тепла.
То гордо ступаємо,то-на коліна
Так ставить нас доля-таке вже життя.

У відчай впадати не треба спішити,
І рук опускати не радимо вам,
Бо прагнути треба цю мрію здійснити,
І сльози прогнати,бо плакать не вам.

Любіть ту Вітчизну,де ви народились,
Де роки дитячі й юнацькі пройшли,
Де щастя й любов  в унісон розтворились,
Осіли в серцях і себе віднайшли


Рецензии