Поздравление соседке. 2018
Вітаєм з Днем Народження ми Вас!
Бажаєм жити Вам як в казці,
В Божiй милостi і ласцi!
Хай Вас лихо оминає,
А здоров'я прибуває!
Щасливі будьте Ви без меж,
Благополуччя й миру Вам бажаєм теж!
Любов близьких хай Вас оберігає,
Хай завжди Бог допомогає!
Нехай задумане вдається,
Ніколи настрій не псується!
Свидетельство о публикации №118012101318