Я не каюсь
Що кохаю тебе я давно.
Й в коханні тобі я зізнаюсь,
А воно–білосніжне рядно.
Я не каюсь,не каюсь,не каюсь,
Що в серце тебе я впустив.
За гріхи я свої сповідаюсь,
Й за кохання до тебе я Бога молив.
Я не каюсь,не каюсь,не каюсь,
Що для мене ти–подих весни.
Сподіваюсь,на те сподіваюсь,
Що це буде реальність…не сни.
Я не каюсь,не каюсь,не каюсь,
Що ти-казка в моєму житті.
В коханні своїм ні на мить не вагаюсь.
Щоб нам далі йти по одній же путі.
21.01.2018 р.
Свидетельство о публикации №118012112460