Виноватая я. на украинском
Аніж таку заваду нести у собі,
Нема можливості поглянути у далич,
Щоб не побачити розмазаних картин.
Щоб не радів отой окремий пензлик,
Що вимальовує на тому полотні,
Й замаже, відокремить, ростушує,
Ні одної фарби не пожалкує ...
Перепочів би трохи, дав би спокій,
Ти зрозумій, в нас різні погляди до стилю,
Відношення до краси природній.
Ти полюбляєшь прикрашати все грубішими мазками,
В тобі немає відчуття виразності й охайності з обрисами,
Тобі все хочеться, аби я залишилась поза межами змагання,
І не мала можливості до постійного мистецького втручання.
Ми можем сперечатись дуже довго,
Переробляючи витвори свої,
Але лише один художник переможе у цій боротьбі!
Свидетельство о публикации №118012000589