***

Тунель в скалі – його не видно
Ішли в пітьмі та стало світло
У цьому світлі є примари
Майбутнього великі чари
Ще крок, скала , немає ходу
Ми зупиняємось п’єм  воду
«Замислюємось над життям»
А може не потрібен штамп
В потоці думки світлі мрії
Скала відходить  , камінь тліє
Потік несе , не в силах вадить
Але ж прекрасно з ним поладить
Потоку віддаємось вільно
Вода нас обіймає сильно
Ця сила поповняє нерви
І вже спокійно ми пливемо
Невже піймали свій потік
Скалу розвезли. Щастю лік
Відкрили. Так ми були сильні
Скала , примари швидкоплинні.


Рецензии