До Янгола- Охоронця

Мій настрій побратався із дощем.
Чому так сталось-я не знаю.
Тільки розбив усмішку вщент,
Хочу ридати-та вагаюсь.

Чому ж на серці знов безодня?
Чому душа вже не співа?
Розбиті мрії вщент сьогодні.
Чи я не та уже?..Не та.

Цей біль немов з мене регоче,
Цей страх скував мене одну.
І знає він,що не захочу
Я волю розбудить свою.

Де ти,мій Ангел-Охоронцю?
Невже приспали тебе сни?
Чому ти не радієш сонцю?
Чи задурманили вони…

Встань! Забери мене з безодні…
Так жити хочу!Я молю…
Сама не справлюсь з лютим болем,
Взайми себе я віддаю.

Ти пронеси мене над світом,
Мою ти долю покажи.
Нехай розправить свої віти,
І в мої забереться сни..

Тоді я буду далі жити,
Несучи небо у руках…
Буду любити і творити
Добро. І вже не тільки в снах.


Рецензии