На мелод ю ой, на гор два дубки для слави
У Славусі ювілей, –2 р.
У Славусі ювілей,ювілей,тут багато є гостей.
Ми Славусю вітаєм ,– 2 р.
Ми Славусю вітаєм,вітаєм,що бажати думаєм.
Всі ми щастя бажаєм, –2 р.
Всі ми щастя бажаєм,бажаєм,й за здоров’я твоє п’єм.
Щоб щасливою була , --2 р.
Щоб щасливою була,щоб була,й біди-горя не знала.
Підіймаєм келихи, --2р.
Підіймаєм келихи,келихи роки летять ,мов птахи.
Ти ,Славусю,не журись, -- 2 р.
Ти ,Славусю,не журись,не журись,і гостям всім посміхнись.
50 лиш один раз, --2 р.
50 лиш один раз,один раз,а щаслива будь щораз.
22.10.2016 р.
Свидетельство о публикации №118012010246