Жити, жить

Чому ж ти,доле,так зі мною…
Нащо відвернулась?
Обернулась чом горою,
Стала наді мною?

Чи я сильно провинилась?
Чим я завинила?
Чи життя моє спинилось,
Коли буря вила?

Знову ходжу я по колу,
Вийду з цього стану?
Нишком Господа молю я….
Ні….Не перестану.

А так хочеться літати,
Горлицею стати,
Полетіти світ за очі,
Сюди не вертати.

Ні,не можна,ні,не треба…
Досить вовком вити!
І піднятись знов до неба!
Треба дальше жити.


Рецензии