Я себе картаю

Сьогодні я на самоті з собою,
Сьогодні я порадниця собі…
Мій настрій в унісон зі мною
Збагне й розрадить в подумках своїх.

Сьогодні я себе буду картати
За безвихідь,що скопилась у душі.
Бо її не в силах вже тримати,
Відпустити треба в сни мої.

Буду я сама себе сварити,
Що пригріла смуток у душі…
Що не вигнала думки свої,
Дозвіл дала,щоб себе манити.

Не дозволю відчаю й тривозі
Розібрати серце на шматки.          
Геть,сумління,більш не приходи…
Бо тебе носити вже не в змозі.

Я очищу серце від дощу,
Каменем тягар отой відпаде,
А душа нарешті спокій знайде
І затягне пісеньку свою

Про щасливий край,де ми живемо,
Про весняні роси,ясні дні,
Ви впустіть тепло в серця свої-
І в душі всі спокій віднайдемо.


Рецензии