Любов

Вона ступала по землі
Надійно якось,тихо й ніжно.
І сльози лились звідусіль,
Здавалось,так і буде вічно.

І промені в її очах
Іскрились маревом осіннім.
Боюсь,щоб пил той не потах
Бездушшям темним й безнадійним.

Бо вже сильнішої нема
Любові,що живе в серцях,
Вона існує,та дарма
Ховаєш усмішку в вустах.

Вдихни повітря повні груди
І озирнися навкруги-
Якщо живеш-кохання буде!
Ти тільки вір у це завжди.


Рецензии