Переосмислення

А зірка знов шептала з неба-
Будь сильною,то все мине,
А я лиш знала,вірить треба,
Вона підтримує тебе.

Нема в житті отому втіхи,
Хто долю в карти програва.
Хотілось би нам щастя міхи,
Та без добра-то все слова.

Нам долю треба заслужити
Добром,що з серця виплива,
Душею треба всіх любити,
Щоб радість в серці ожила.

Всевишній з неба уторує
Нам шлях то легкий,то важкий.
Ти подивись - життя керує
По-різному,путь нелегкий.

Ти очі підійми до неба,
Про себе тихо помолись…
Не розчаруйсь! Цього не треба,
З надією дивись у вись.


Рецензии