Пушкину од русина
На дровнях обновляет путь;
Его лошадка, снег почуя,
Плетется рысью как-нибудь;
Зима!.. Штафетки попалені…
Ладиться циган за дривами в путь;
Його чікув ребра надувать -
Вже ззів кербач, бо сіна не давуть!..
Бетярський вуз – колеса жигульовські!
Но ларма як од «Формули – один»:
Гамішно брешуть пси на сопух тот буджений…
Криво на гаджову позерать циганин!..
Ромський дітвак колядки співать басом
Про білі рози вадь сєдую нуч
Смолі з-пуд носа шапков утирає,
Ай курить цігаретлик з запахом онуч.
Свидетельство о публикации №118011804072
Ож из таким прогресом,
Так скоро вшитько
Пуйде рисью лесом?
Реалити! Красочно по
Нашому, главное, што вшитьки з пониманийом
Ся односять)
З ИСКРЕННИМИ пожеланиями
Добра
Наталия
Наталья Иваняс 18.01.2018 12:25 Заявить о нарушении
Микола Мага 22.01.2018 17:16 Заявить о нарушении