Голос

Я чую голос уночі,
що лине з озера край міста.
То голос начебто нічий.
А може, то кричить нечистий?
Бо, мабуть, журно в темноті
отій лихій нечистій силі,
отож кричить у забутті,
немов засланець у екзилі.

Здається й сам я закричу
у переддень Нового року,
а накричавшись досхочу,
впаду у безвість темнооку.


Рецензии