Шепчутся клён и калина! Шэпчуцца явар з калiнаю!
Песней весны лебединою, Песняй вясны лебядзінаю,
Сбросив все зимние чары, Скінуўшы зімнія чары,
Шепчутся явор с калиною, Шэпчуцца явар з калінаю,
В тихой долине над яром. У сумнай даліне над ярам. (Последние 2 строки исполняются 2 раза)
Листики зеленью хвалятся Лісцікі зеленяй хваляцца
Небу понятливым словом, Небу панятлівай мовай:
Росами ранними моются, Росамі мыюцца раніцай
Нежатся солнышком новым. Песцяцца сонцам паўднёвым. (Последние 2 строки исполняются 2 раза)
Слышится музыка дивная Чуецца музыка дзіўная,
В сказах из давней поры, У повесцях сонных імшарах
Счастливы явор с калиною, Цешацца явар з калінаю,
Сбросив все зимние чары. Скінуўшы зімнія чары. (Последние 2 строки исполняются 2 раза)
Свидетельство о публикации №118011706362