На 50-рiччя на замовлення
У неї кругла дата – 50.
Вона із літери великої людина,
І час настав,щоби її вітать.
Багато привітань сьогодні вже звучало.
Багато теплих , ніжних , гарних слів.
Щоб всі слова зібрать і привітать- це мало.
Мало зібрать пташиний переспів.
За 50 багато що зробила,
Всім ,кому треба – щиро помогла.
Прекрасну доньку ти уже зростила,
Любов всю материнську їй дала.
Для мене і для нашої родини
Ти стала рідною,своєю ,вже давно.
І не минуло жодної ще днини,
Щоб не згадать тебе й твоє добро.
То ж залишайся же назавжди ти такою.
Хай Ангел тебе завжди стереже.
Нехай добро тече тобі рікою,
А Мати Боже завжди береже.
Нехай Господь тримає у опіці,
Ісус Христос ,щоб часто допоміг.
Світись від щастя у своєму віці,
А радість хай доноситься з усіх доріг.
Життя минає,як єдина мить,
Роки біжать,несуться без упину.
Хоч 50 – тобі ще жить і жить,
Й прийнять на світ ще не одну дитину.
Нехай цінують рідні і близькі,
Чиї шляхи до тебе наближались.
Я вдячна долі,що ти є в моїм житті,
І щоб так радо завжди зустрічались.
02.07.2016 р.
Свидетельство о публикации №118011600664