У Рiздво

"Баю - баю - баю,
спи - засни Маля,
хай же Я радію,
Матінка Твоя!
Сину мій і Боже
Ангел протрубив!
В світі найдорожче -
пригортать Тебе.
Над вертепом Зірку
не згасить вікам,
Бог із віку в віки
в Матінки Руках,
а тоді в вертепі
в яслах спочивав,
Серцем Я до Тебе,
й Ангел сповіщав:
Світе,веселися!
Світе, пострічай!
Божий Син родився!
Господа вітай!"
... В даль далеку роки,
й так летять віки,
в Віфлієм дороги
вказують зірки,
і по зорям в диво,
в новіі світи
там де Бог від Діви
в радості прийти.
У любові жити
і Різдво до нас,
серцю мед ізпити,
а у серці - Спас,
Мати Божа з Сином -
радості Покров,
в щасті наші днини
звеселять Різдвом!


Рецензии
Счастья Вам.

Александр Карасёв   13.01.2020 11:07     Заявить о нарушении
И Вам! Только счастья!

Ангелина Длинка   13.01.2020 13:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.