Тиша

Якось млосно на душі, якось зимно,
І коти шкребуть на серці невпинно.
В голоові думки сумні, невеселі.
Ходить тиша по моїй по оселі...

П`ємо з тишею каву з цукерками.
Разом з нею зазираєм в люстерко ми.
В ньому бачимо долю цікаву -
Не сумну, а веселу, яскраву...

Ну, а поки ми з тишею разом
Варим борщ та готуємо зрази.
Вранці ми зустрічаємо сонце,
Що промінням стукоче в віконце.

І живемо твердою надією,
Що усе подолати зуміємо.
Сніг розтане, як ніч на світанку,
І здійсняться любі забаганки!


Рецензии