ГIалгIа аьнна ваьв со нанас

Гlалгlа аьнна ваьв со нанас,
Даьхе бахьан вахаргва.
Боча йолаш нана-Кавказ,
Бокъо къувсаш латтаргва.

Кхоабаргья аз къаман сийле.
Лороргья аз къаман яхь.
Нагахь, из кlезига хуле,
Са дlалургда Даьхе духь.

Доахаргда аз зовне иллеш -
Кавказ хестаергья вай.
Гlалгlа хилар диц а ца деш,
Вахаргва, цlи хойташ сай.

15.01.2018.


Рецензии